Uitwerkingen voor een concept (Julot)

Ik heb de afgelopen week gekeken wat de positieve en negatieve aspecten waren van de concepten die ik al eerder bedacht had. Ik heb hiernaar gekeken aan de hand van de ontwerpcriteria. Onderstaand de foto’s van de aantekeningen die ik heb gemaakt bij de concepten.

Vervolgens heb ik de positieve aspecten eruit gehaald en ben ik een aantal concepten gaan bedenken waarin deze aspecten in terugkomen. Ik heb deze concepten aan de hand van de ontwerpcriteria beoordeeld. Ik heb dit in een document gedaan en bijgehouden, zodat het in een chronologische volgorde loopt, en zodat ik mijn stappen uit kan schrijven. Tot nu toe is dat document tot zo ver af:

Brainstorm: Concepten (tot nu toe)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *